vazatub1

Decoratiuni din lemn

Aceste decoratiuni din lemn masiv, sau decoratiuni din lemn reciclat, prelucrate manual, handmade intr-o alta exprimare, au ajuns foarte populare in tarile din occident din cateva motive foarte bune. In primul rand sunt superbe. Adica au un aspect foarte frumos si frumusestea lemnului atrage in mod natural privirea.  Apoi sunt usor de cumparat pentru ca au preturi, cel putin la noi, care sunt accesibile oricui. Practic te alegi ceva deosebit, unic, de foarte buna calitate cu o investitie mica. Aceste decoratiuni din lemn deosebite sunt complet „verzi” adica ecologice. In general se foloseste lemn ramas din industrie, lemn reciclat (chiar si din constructii). Este un produs suta la suta natural produs 90% ca acum 100 de ani. Sunt schimbari mai ample doar in design si concept.

Sunt foarte multe persoane adepte a produselor naturale, adica acele produse neindustriale, de tip handmade. Si in special a celor facute din materii naturale. Adica daca preferam sa purtam lenjerie de bumbac de ce sa nu preferam decoratiuni si ustensile din lemn fata de omniprezentul plastic.

Iata mai jos cateva idei de decoratiuni din lemn, foarte atractive si simple, care ar putea sa va placa si pe care aproape sigur ca ati vrea sa le aveti. Utilitatea lor este placerea pe care o pot aduce privitorului. Ca sa nu mai vorbim despre faptul ca pot fi niste cadouri deosebite si iesite din comun.

Vase ca si decoratiuni din lemn. Acestea pot avea forme diferite, design clasic sau deco, limita fiind doar imaginatia artistului

decoratiuni din lemn 

 

 

frasin lemn de salcam

 

Vaze din lemn

Decoratiuni din lemn placute decorative cu mesaje sau fara mesaje

   

Suporti pentru lumanari

 decoartiuni din lemn decoartiuni din lemn decoartiuni din lemn decoartiuni din lemn decoartiuni din lemn

Bineinteles ca nu pot pune aici toate felurile de decoratiuni din lemn ce le putem face, insa cred ca e suficient pentru a va face o idee.

Toate aceste decoratiuni din lemn mai au un avantaj, si anume acela ca, fiind prelucrate de mana sunt unice. Chiar daca sunt asemanatoare unele dintre ele, sansele sa gasiti una la fel in casa unui prieten sau cunoscut sunt aproape de zero.

Cand va ganditi la un cadou deosebit, nu va mai ganditi la lucruri efemere ci trebuie sa va ganditi la decoratiuni din lemn, unice si foarte frumoase.  Acestea vor aminti de fiecare data de voi celui care le-a primit, celui ce le priveste.

Daca aveti idei sau doriti ceva contactati-ne si incercam impreuna sa facem niste piese deosebite pentru casa dumneavoastra.

Distribuie daca-ti place !

Tags: , , , ,

No comments yet.

Lasă un răspuns

WordPress spam blocked by CleanTalk.