magazin

Magazin la Coresi Mall Braşov

Magazin. Cine-ar fi crezut.

Cu toate ca lumea se buluceste atat in mall si pe terasele din jur, cat si la Auchan, cativa mai arunca un ochi si pe la casutele mestesugarilor de la Coresi Mall Braşov. Sunt casutele acelea situate inainte de locul de joaca al copiilor, aproape de intrarea principala, casute pe care scrie „ARTIZAN”

Pe casuta a doua, cea din mijloc cum ar veni, am pus stapanire noi. Si am transformat-o intr-un frumos magazin.

De la inceputul acestei luni am expus minunate cadouri, decoratiuni, tocatoare, toate manufacturate din lemn. Dar si alte lucruri frumoase.

Gasesti in acest magazin placute cu mesaje comice, inspirationale, urari si multe alte mesaje si picturi pe lemn. Daca nu gasesti ce-ti place, atunci hai si spune ce vrei si-ti facem. Bineinteles ca avem si tocatoare minunate, de care nu mai gasesti nicaieri. Avem vase din lemn cu margini naturale, clasice si in culori. Avem vaze, pocale. Mai multe feluri de suporti pentru lumanari pastila (lumanari de ceai). Poti gasi si mobilier mic, cum ar fi masute de cafea din blana de lemn cu aspect rustic dar si elegant  in acelasi timp. Mai avem in magazin si genti chiar de la Color&Stich (handmade in UK) si extraordinare bijuterii handmade din fino. Avem si ceva cesuri .

 

Insa sti ce e cel mai fain ? Cel mai cool lucru e ca vi la mall si poti compara de la noi la preturi de producator. Aici decoratiunile din lemn, unicate, facute de mana, sunt la jumatate de pret fata de magazinele de cadouri si decoratiuni din orice galerie comerciala. Unde fie vorba intre noi sunt si multe kitsch.

Si asta nu e tot. Daca ai copii, hai cu ei la atelierele de pictura pe lemn. Contra unei sume modice, copilul primeste o placuta din lemn, pensule, culori acrilice, modele si panglica pentru agatat tabloul, iar tu primesti 20 min. libere si fericirea copilului. Good deal !

Deci ce mai astepti ? Oricum ajungi la Coresi, asa ca hai pe la noi, sa faci cativa pasi necesari dupa o masa la mall. Macar sa vezi ce mai facem.

Sa fiti fericiti !

Distribuie daca-ti place !

Tags: , , , ,

No comments yet.

Lasă un răspuns

WordPress spam blocked by CleanTalk.